HATAY / ARSUZ - Karahüseyinli Ortaokulu

Karahüseyinli Ortaokulu

Adres
KARAHÜSEYİNLİ MAH. FATİH SULTAN MEHMET CAD. KARAHÜSEYİNLİ ORTA OKULU BLOK NO 233/2 ARSUZ / HATAY
Vizyon
Davranışlarımız için eğitim Bilgi için öğretim Bütünlük için iletişim Sağlıklı bireyler için KARAHÜSEYİNLİ ORTAOKULU Küresel dünyada; •Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, •Türkçe’yi doğru ve etkili kullanabilen, •kendisinin farkında olan, •düşünerek hareket eden, •araştıran, •yaratıcı, •sorunlara çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir .
Misyon
Küresel dünyada; •Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, •Türkçe’yi doğru ve etkili kullanabilen, •kendisinin farkında olan, •düşünerek hareket eden, •araştıran, •yaratıcı, •sorunlara çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir Başarılar
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
KLİMA-Kalorifer
DOLMUŞ
Yerleşim Yeri
YERLEŞİM DAHA ÖNCE KARAHÜSEYİNLİ KÖYÜ İKEN BÜYÜKŞEHİR OLDUKTAN SONRA ARSUZ İLÇESİNİN KARAHÜSEYİNLİ MAHALLESİ OLDU.
56 KM./HATAY - 25 KM./ARSUZ
Proje Çalışmaları
2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA TÜBİTAK 4006 PROJE ÇALIŞMALARINA ÇEŞİTLİ SINIF SEVİYESİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZLE KATILDIK MAYIS 2018´DE TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLEYEREK ÖĞRENCİLERİMİZİN MERAKLI ARAŞTIRMACI YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE KATKILARDA BULUNDUK.